Troligen världens dyraste ansiktskräm och hudprodukter

Troligen världens dyraste ansiktskräm och hudprodukter

Nästan alla kvinnor har en daglig hudvårdsrutin och de allra flesta anser att ju dyrare en produkt är, desto bättre är de. Tycker du att du lägger allt för mycket pengar ansiktskräm och hudvårdsprodukter, va lugn! Det finns betydligt dyrare produkter:

Celestial Black Diamond Cream (6275:- 30 ml)
En ansiktskräm som enligt tillverkaren är idealisk för tuffa klimatförhållanden, samtidigt som den kraftigt minskar linje. Allt enligt statistik och kliniska prövningar. Till sitt förvar angående det höga priset så innehåller denna ansiktskräm svarta diamantpartiklar. Diamantpartiklarna ska enligt tillverkaren 111Skin hjälpa de aktiva ingredienserna att penetrera huden.

Legacy Youth Treatment (6307:- per 30 ml)

Sammantaget innehåller denna ansiktskräm över 30 ingredienser. Allt från saffran till ny framtagna amino- och hyaluronsyror. Hudvårdsföretaget Lancer påstår sig att ha skapat den ultimata ansiktskrämen för hudföryngringsbehandling. Skaparen Dr. Harold Lancer kallade denna ansiktskräm ”höjdpunkten på hans livsverk”.

AQ Meliority Cream (7659:- 30 ml)

Här är det riktig lyx. Varje flaska med ansiktskräm har ett eget serienummer. Denna regenererande multikräm innehåller 30 högpresterande ingredienser för att få maximal hudföryngrande kraft. Ansiktskrämen säljs i förpackningar om 2 X 100 ml, så det blir riktigt dyrt.

Synactif Cream (8624:- per 30 ml)
Denna ansiktskräm ser vid första anblicken ganska oansenlig ut. Dock är inte prislappen de minska oansenlig. En standardflaska kostar i runda slängar 12.000:-. Listan på ingredienser är hur lång som helst; Retinol ACE, 4MSK & Vitamin C-etyl, dubbel hyaluronsyra och neembladextrakt och många fler. Effekten enligt tillverkaren sägs skapa känslan av snabb och djup absorption.

La Prairie, Platinum Rare Haute Rejuvenation Cream (9998:- 30 ml)

Lamnet låter dyrt, och det är det också. En standardflaska ligger nästan 17.000:-, men den innehåller också rent platina. Enligt tillverkaren så aktiverar denna ansiktskräm en pågående föryngringsprocess för din hud.  Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *